Met meer dan 350 bruiloften aan ervaring weet ik hoe fijn het is om een fotograaf te hebben die meedenkt en “ontzorgt” wat betreft het vastleggen van jullie bruiloft. Ik ben niet onzichtbaar, maar jullie zijn echt zo vergeten dat ik er ben.

Hoe ik dat doe? Door rustig, ontspannen en met een glimlach bezig te zijn, terwijl ik evengoed mijn ogen en oren wijd open heb. Ik houd rekening met de gasten en ben me er van bewust dat zij óók deel zijn van jullie mooie dag.

Voor ik fotograaf werd heb ik veel en lang gereisd en dat komt nu goed van pas. Ik pas me makkelijk aan en ben toegankelijk voor anderen. Na een engelstalige HBO opleiding Leisure Management in Amsterdam heb ik een tijdje in hostels gewerkt, zowel in Nederland als in het buitenland. Inmiddels woon ik weer in Alkmaar, vlakbij mijn familie en ben sinds 2016 papa van een vrolijke dochter. Ik vind het prettig om rekening te houden met het klimaat, en doe dat op een praktische en nuchtere manier. Dingen waar ik blij van wordt zijn o.a. de oneindige glimlach en knuffels van mijn kleine; ‘s ochtends de volkskrant bij het ontbijt; een glas goede wijn; luieren met een engels boek op m’n e-reader; kamperen; skippy pindakaas met nootjes; kringloopwinkels afstruinen en toffe netflix series.

Ik ben in 2013 begonnen als zelfstandige fotograaf onder de naam “20Watt Fotografie”. Onder deze naam heb ik in het begin veel verschillende soorten fotografie gedaan. Maar ik heb er voor gekozen om me volledig te richten op spontane (trouw) fotografie, want dat vind ik echt het allerleukst om te doen. Inmiddels dekt de naam “20Watt” de lading niet meer goed van wat ik doe (bruiloften fotograferen!). In 2021 ben ik daarom overgestapt naar de naam “BestDayEver Fotografie”. Naast bruiloften doe ik soms ook wel andere opdrachten, zoals gezinsfotografie of familieshoots, maar bij elke reportage zijn spontane foto’s altijd de rode draad bij wat ik doe. De vrolijkheid, de uitbundigheid, de leuke locaties, elke dag is anders en ik geniet er elke keer van om alles op een spontane manier vast te leggen.