Bruiloft Boereplaats Waarland

Toen Tim & Lynn bij me langs kwamen voor een kennismakingsgesprekje wist ik al snel: “Dit wordt LEUK!”. Een paar willekeurige steekwoorden als omschrijving: Lange rode baard, Schotse rockband, vintage, lindy-hop, Belgisch, verzorgd. Een leuk stel en we hadden ook dezelfde ideeen wat betreft de fotografie van hun bruiloft bij de Boereplaats in Waarland. Count me in dus!

De ouders en een goede vriendin van Lynn waren uit Belgie overgekomen om haar te helpen bij haar voorbereiding in Alkmaar, en dat was toch nét even anders dan normaal. Want Lynn’s stijl laat zich het best omschrijven als “vintage” al doet dat haar manier van voorkomen eigenlijk te kort. Maar dat was wél terug te zien in haar kapsel, manier van opmaken en de jurk die ze had gemaakt. Tim kwam haar ophalen in een oude Amerikaanse legerjeep om daarna eerst even foto’s te maken bij het Geestmerambacht.

De bruiloft zelf was bij de Boereplaats in Waarland. De trouwambtenaar nam even pas op de plaats, want een vriend van Tim was degene die het bruidspaar toesprak. Daarna werd er lekker geborreld, gegeten en een poging gedaan om het gastenboek in te vullen op een ouderwetse typmachine – geheel in stijl van de dag! De vrienden van Tim & Lynn verzorgden nog enkele zéér onderhoudende stukjes, en Tim zelf speelde nog enkele snoeiharde nummers met z’n band The McGonagalls. En uiteraard was de muziek tijdens de rest van de avond in passende jaren ’30 stijl met bijbehorende dansmoves!

Tim & Lynn over de foto’s: “Het is absurd hoe enorm blij wij zijn geweest dat we hebben gekozen voor Teun op onze bruiloft. Een hele fijne samenwerking, alles bleef super relaxed de hele dag, en het resultaat… iedereen is er jalours op! Kan hem niet hard genoeg aanraden!”