Een dag naar mijn hart! Ik ben een grote fan van bruiloften waar er getrouwd wordt op de boerderij van één van de ouders. Je voelt gewoon de liefde en energie die er vaak door de hele familie in gestoken is. Zo ook deze keer in Heerhugowaard: Een prieeltje en halve maan van hooibalen als setting voor de avond-ceremonie, twee vriendinnen die met een polaroid camera alle aankomende gasten op de foto zetten, de schuur helemaal ingericht als feestlocatie, zelf getimmerd houten hutje als gasten toilet, catering door bekenden, zelfs een geit als bruidsmeisje met de ringen ontbrak niet! Tel daarbij om een mega-spontaan bruidspaar en mijn dag kon niet meer stuk. Eigenlijk zou ik alleen vanaf halverwege de middag blijven tot het begin van het feest, maar dat liep toch net even anders: Het feest ging namelijk he-le-maal los! Goeie speeches, leuke stukjes, dienbladen vol shotjes die rondgingen en een DJ die perfect het publiek wist te bespelen. Ik ben blij dat ik langer ben gebleven!