.

Bij élke bruiloft lever ik een stijlvol trouwalbum waarin jullie foto’s optimaal tot hun recht komen en zo een tastbare herinnering vormen aan jullie mooie dag. Bij het afleveren van de foto’s stuur ik een handig document mee met alle opties, prijzen en het bestelproces.

Mijn albums worden met de hand gemaakt en hebben een tijdloze en strakke uitstraling. De foto’s in mijn trouwalbums worden op speciale dikke fotobladen gedrukt. Deze bladen zijn “lay-flat”, zodat foto’s ook mooi over twee pagina’s kunnen worden afgedrukt.

 

Het basisalbum wat bij élke bruiloft in zit heeft een afmeting van 15cm x 15cm met 20 pagina’s en een linnen omslag. Grotere of luxere trouwalbums zijn helemaal naar eigen wens aan te passen: Een omslag in leer, extra pagina’s, een naamstempel, opbergdoos of ouderalbums zijn allemaal mogelijk. Gemiddeld kost een groot trouwalbum ongeveer 400,- tot 600,- maar uiteraard is dit helemaal afhankelijk van jullie wensen en de gekozen opties.

Jullie kunnen zelf de foto’s uitkiezen die in het album komen. Hiermee maak ik een digitale opzet waar jullie feedback op kunnen geven. Wanneer de layout van het album helemaal naar wens is, stuur ik het ontwerp door naar mijn albummaker. Vanaf dát moment is de levertijd ongeveer 6 weken. Wanneer ik het album binnen heb, controleer ik zelf eerst of alles helemaal goed is voordat ik het album langsbreng of naar jullie doorstuur.

Ik kan óók een trouwalbum voor je maken als ik niet je bruiloft heb gefotografeerd. Wil je langskomen om te kijken hoe zo’n handgemaakt trouwalbum er uitziet? Ik heb meerdere demo-albums om in te zien en je bent van harte welkom bij mij thuis in Alkmaar. Neem even contact op om een afspraak te maken