<script src=”https://hotels.cloudbeds.com/widget/load/3IxJUb/vert”></script>

 

 

Ik vind het ontzettend fijn om een lovende recensie te ontvangen van de mensen voor wie ik fotografeer. De weet dat anderen blij worden van de foto’s die ik maak, zorgt er mede voor dat ik niets liever doe dan dit! Hieronder een greep uit recente beoordelingen zoals deze zijn achtergelaten bij o.a. Google, The Perfect Wedding en de Feedbackcompany:

Chinese Bruiloft Bruidsfotograaf Kasteel De Haar Utrecht BestDayEver Fotografie 20

“Teun is gepassioneerd in zijn vak om de mooiste momenten in een bruiloft vast te leggen, is open en duidelijk in zijn communicatie en vriendelijk in omgang waarbij we ons snel op ons gemak voelden bij hem. Daarnaast werkt hij nauw samen met andere collega’s in het vak om meerwaarde te creëren voor het bruidspaar en elkaar. Deze collegialiteit vonden we ook erg mooi. Voor en na onze bruiloft hield Teun ons goed op de hoogte en reageert hij ook snel bij vragen vanuit onze kant. Op de bruiloft mengde Teun zich makkelijk met onze gasten om de vele bijzondere momenten vast te leggen. Het eerste voorproefje kregen we al heel snel en een aantal weken later ook de foto’s van de gehele dag. We zijn heel blij dat Teun onze bruidsfotograaf is geweest!”

Michelle & Andruin (2021)

Bruiloft Bruidsfotograaf Robachers Watermolen Hauwert BestDayEver Fotografie 26

“Fantastisch! De stijl van Teun is echt uniek en hij heeft de mooiste en spontane momenten onwijs goed weten vast te leggen. Ben je op zoek naar een professional in spontane trouwfotografie, zoek niet verder!”

Boris & Maxime (2021)

Bruiloft Bruidsfotograaf BestDayEver Fotografie getrouwd bruidspaar 0026

“Ik kom er eerlijk voor uit, wij waren erg lastige klanten. niet voorbereid, slecht in het beantwoorden van mail met vragen maar 5 sterren voor teun. heeft het super opgepakt, kwam met oplossingen, zag alle kleine details (niet alleen van ons maar van het gehele plaatje) foto’s zijn super geworden. spontaan en heerlijk.”

Michelle & Alex (2021)

Bruiloft Bruidsfotograaf BestDayEver Fotografie vader bruid 0002

“BestDayEver fotografie is een heel fijn bedrijf. Teun (de fotograaf) is de hele dag op onze bruiloft geweest, maar je hebt bijna niet in de gaten dat hij er is. Hij is heel fijn in omgang. De foto’s zijn prachtig, precies zoals de dag was! De gasten zijn gefotografeerd zoals ze ook écht zijn! Mooi om te zien en niets geposeerd. Wij hebben al onze gasten een foto gestuurd van zichzelf en wij hebben alléén maar lovende reacties ontvangen.”

Eefje & Jurian (2021)

 

 

 

 

 
 

“Teun is gepassioneerd in zijn vak om de mooiste momenten in een bruiloft vast te leggen, is open en duidelijk in zijn communicatie en vriendelijk in omgang waarbij we ons snel op ons gemak voelden bij hem. Daarnaast werkt hij nauw samen met andere collega’s in het vak om meerwaarde te creëren voor het bruidspaar en elkaar. Deze collegialiteit vonden we ook erg mooi. Voor en na onze bruiloft hield Teun ons goed op de hoogte en reageert hij ook snel bij vragen vanuit onze kant. Op de bruiloft mengde Teun zich makkelijk met onze gasten om de vele bijzondere momenten vast te leggen. Het eerste voorproefje kregen we al heel snel en een aantal weken later ook de foto’s van de gehele dag. We zijn heel blij dat Teun onze bruidsfotograaf is geweest!”

Michelle & Andruin (2021)

Fantastisch! De stijl van Teun is echt uniek en hij heeft de mooiste en spontane momenten onwijs goed weten vast te leggen. Ben je op zoek naar een professional in spontane trouwfotografie, zoek niet verder!”

Boris & Maxime (2021)

“Hele prettige fotograaf. Erg prettig in overleg, komt zelf met goede suggesties, aanvulling op je eigen wensen. Is duidelijk over wat je kan verwachten t.a.v. kosten en het verdere verloop van de opdracht. En hij maakte ook nog prachtige foto’s van onze huwelijks dag! Ook oog voor kleine momenten die je als stel niet meekrijgt maar wel echt kleur geven aan de fotoreportage. Nauwelijks gemerkt dat hij er was. Aanrader!”  

Pieter & Florien (2021)

 

“Vanaf het eerste moment hadden we goed contact met Teun. Via telefoon, mail of whatsapp. We kregen vertrouwen dat we in goede handen waren. En dat bleek ook zo te zijn. Tijdens onze trouwdag, maar ook daarna toen we ons trouwalbum gingen samenstellen… het resultaat, Prachtig! Door de spontane manier van fotograferen heb je niet het gevoel dat je de hele dag verplicht moet poseren. Ook onze 3 dochters waren op hun gemak en dat is terug te zien op de foto’s. Ook onze gasten waren goed te spreken over Teun. Hij had voor ons precies de goede houding doordat hij zich gemakkelijk aanpast aan de gasten.”

Dennis & Pauline (2020)

“Twee jaar geleden was Teun onze bruidsfotograaf, en nu vroegen we hem voor een familieshoot. We zijn weer net zo tevreden als na onze bruiloft! Prachtige kleuren, mooie composities, iedereen staat er op z’n best op. Teun zelf is ook heel professioneel en vriendelijk. Aanrader!” 

Eefje & Jorrit (2020)

“Ons groot geluk dat we in deze gekke tijden een fotograaf hebben kunnen vinden die onze bruiloft prachtig heeft kunnen vastleggen. Teun is erg prettig in de omgang en weet op de juiste momenten waar hij moet zijn met de camera.”  

Maaike & Vincent (2020)

 

“Wij hadden meteen een goed gevoel bij onze eerste ontmoeting. Mooie voorbeelden, duidelijke uitleg plus Teun is gewoon een gezellig persoon. Op onze trouwdag was Teun aanwezig en toch ook “niet”. Tijdens onze ceremonie hebben we hem vrijwel niet opgemerkt, terwijl hij toch een stapel mooie foto’s heeft gemaakt. Heel blij met alle spontane foto’s en dat er naast de standaard momenten op een Trouwdag, ook veel verrassingen tussen zitten.”

Niels & Lianne (2020)

“Geweldig! Zo blij dat we voor Teun hebben gekozen. Teun heeft schitterende, unieke foto’s gemaakt die de sfeer, de mensen en alle mooie momenten prachtig weergeven. Absoluut aan te raden!” 

Lynn & Terry (2020)

“In 1 woord fantastisch! Heel bewust voor Teun gekozen voor zijn journalistieke stijl, wilden geen ‘geposeerde’ foto’s maar echt de dag vastleggen zoals hij was. Hebben inmiddels het album binnen en hebben echt onze dag opnieuw beleefd, zulke mooie foto’s! Ontzettend blij mee, echt een aanrader!” 

Sebas & Ginny (2020)

 

“Wij hebben Teun gevonden via onze vrienden wiens bruiloft hij ook gefotografeerd heeft. We hadden eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we de dag doornamen. Op de dag zelf was Teun een fijne, gezellige, rustige aanwezigheid. Hij hield zichzelf op de achtergrond, maar was wel sociaal en gezellig aanwezig waar nodig. Meerdere gasten zijn op de dag komen zeggen hoe leuk ze onze fotograaf  vonden ;-). De foto’s zijn prachtig geworden, precies wat we graag wilden: spontaan, vrolijk & gevarieerd. We kunnen hem zeker aanraden!”  

Kristien & Jorn (2019)

“Teun is een zeer vriendelijke fotograaf en maakt erg mooie foto’s. Bij onze bruiloft heeft hij een mooie foto sessie gehouden en verder was hij onzichtbaar, maar wel met een mooi resultaat!” 

Maarten & Fleur (2019)

“Teun heeft onze bruiloft geweldig vastgelegd! Helemaal zoals het was, met de juiste sfeer & gevoel. We kregen ook van alle gasten complimenten over de mooie foto’s. Wij zijn super blij en kunnen Teun absoluut aanraden!” 

Sjoerd & Inge (2019)

 

“Wij zijn zeer tevreden over alles! De foto’s die Teun op onze bruiloft heeft gemaakt zijn prachtig. We kregen al snel een voorproefje met foto’s en binnen 4 weken de rest. Teun is heel erg aardig en stelt je snel op je gemak. Zo was de fotoshoot een feestje op zich. Ook is hij als persoon prettig om erbij te hebben. Maakt makkelijk een praatje, je hebt niet echt door dat hij foto’s aan het maken is.  We kregen ook veel leuke reacties van gasten die onze fotograaf zo goed vonden. Al met al dik 5 sterren waard!  

Katinka & Robin (2019)

“Je hebt onze bruiloft prachtig vastgelegd! Het was een top dag, met allemaal leuke mensen om ons heen, waar jij er één van was. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden! Wij zijn er ontzettend blij mee en blijven keer op keer na kijken om na te genieten van deze mooiste dag van ons leven. Veel succes met je goede werk en wie weet tot ziens! 

Lindsay & Mike (2019)

“Teun denkt in alles perfect met je mee! Prachtige foto’s op een ongedwongen manier. Hij maakt foto’s zonder dat je er erg in hebt en ook veel momenten die je zelf hebt gemist. Aanrader!!”  

Sander & Manon (2019)

 

 “Wat sprong deze fotograaf eruit ten opzichte van alles wat we eerder hadden gezien. Niet alleen de geposeerde foto’s zijn fantastisch, ook maakt hij geweldige, spontane foto’s van een feest en laat perfect de sfeer zien. Teun is een hele aardige en spontane man, die aanvoelde wat we in ons hoofd hadden. Op de dag zelf bleek hij uiterst professioneel te werk te gaan. Hij was aanwezig, maar toch ook niet. Je had vaak niet door dat hij rondliep, waardoor iedereen ongedwongen op de foto werd gezet. De uiteindelijke fotoreportage is echt geweldig geworden. De sfeer van de hele dag is zo fantastisch weergegeven. Iedereen die onze foto’s heeft bekeken is net zo enthousiast.”  

Femke & Willem (2019)

“Een fotograaf die de toffe, gevoelige, grappige, gekke momenten heel mooi vastlegt. Een fotograaf die afwezig is en aanwezig, onopvallend begeeft hij zich en is hij op de juiste momenten op de juiste plek. Iemand die nadenkt; bij ons huwelijk 98% van de tijd regen maar zodra er een zonnetje was en droog tikte hij ons op de schouder en zei; nu even naar buiten voor een paar mooie foto’s? Iets waar hij bij heeft nagedacht, iets waar wij totaal niet meer mee bezig waren. Yes, top! Dank Teun!”  

José & Sebastiaan (2019)

“Na onze bruiloft waar Teun hele mooie foto’s van heeft gemaakt, hebben wij heb weer gevraagd voor een zwangerschap foto shoot. Teun heeft oog voor een mooi decor, details en licht waardoor alles mooi samen komt in de foto’s die hij maakt. Net als de bruiloft hebben we nu ook mooie foto’s van de zwangerschap, wat zo waardevol is. Naast het maken van mooie foto’s vinden we Teun een fijn persoon, je voelt je snel op je gemak bij hem, wat de foto’s ten goede komt”  

Samantha & Jorrit (2019)

 

“Top fotograaf en geweldige foto’s! Daar wij een meertalige bruiloft hadden, heeft Teun veel creative ideeën in perfect Engels gegeven. Hij is betrokken en op prettige manier aanwezig, zonder op de voorgrond te treden. Na het ontvangen van de foto’s hebben we de dag weer helemaal herbeleeft.”  

Elise & Felix (2019)

“Teun heeft van onze dag echt fan-tas-tische foto’s gemaakt! Wij wilde vooral veel spontane foto’s en dat is heel goed gelukt. Super fijne samenwerking en wij voelde ons beide direct op ons gemak! Communicatie verliep heel gemakkelijk en vlot. Teun is echt een aanrader en dikke vette 10 waard!”  

Koen & Bodien (2018)

“Hij is enorm leuk en vriendelijk en toch is hij de hele dag niet opvallend geweest. Voor een bruiloft is dat echt ontspannen en dus perfect! Zijn stijl is lekker ongedwongen. Als je van tuttige, stijve ouderwetse foto’s houdt moet je NIET bij Teun zijn! Wij zijn zo blij dat we Teun terecht zijn gekomen!” 

Saskia & Marielle (2018)

 

“Wij hadden het geluk dat Teun onze fotograaf kon zijn. Naast dat ie zijn vak ontzettend goed verstaat is hij ook nog eens heel prettig in de omgang. Met de fotoshoot hebben we ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en zijn enthousiasme voor het resultaat werkt aanstekelijk! Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen iedereen aanraden voor Teun te kiezen!  

Nadie & Jaap (2018)

“Bij het eerste gesprek klikte het meteen. Wij wilden graag een fotograaf die vooral de sfeer en spontane momenten goed vastlegt. Dat kan hij als de beste! We hebben prachtige foto’s van alle denkbare momenten van de dag. De gasten waren ook erg te spreken over Teun en vonden hem een prettige en relaxte fotograaf. Ook wij hebben dit zo ervaren, hij mengt zit heel goed tussen de gasten. Goed voorbereid, hij weet precies wat hij doet, we zijn heel erg blij met onze keuze voor Teun.”  

Marco & Iris (2018)

“Dankzij Teun hebben wij een fantastisch trouwalbum, waarmee we met veel plezier onze trouwdag de rest van ons leven opnieuw kunnen herbeleven! Niet alleen heeft Teun met het op maat gemaakte trouwalbum een prachtig vakmanschap geleverd, ook op de dag zelf was hij geweldig en gezellig. We hebben geen enkel verbeterpunt voor Teun, want naast de foto’s was zowel zijn communicatie als documentatie vooraf erg prettig, snel en duidelijk.”  

Paula & Radboud (2018)

 

“Teun is een prettige, ontspannen, leuke en vakkundige fotograaf met oog voor detail! Wij hebben gedurende de dag nauwelijks doorgehad dat hij er was. De foto’s liegen er niet om, alle momenten zijn mooi vast gelegd. Van A tot Z is de communicatie soepel en duidelijk verlopen en zijn service is super snel. Wij raden Teun absoluut aan als fotograaf!  

Hans & Andriena (2018)

“Teun is ontzettend vriendelijk en de communicatie liep dan ook heel soepel. Op de dag van de bruiloft was hij heel enthousiast; Hij was onopvallend, maar heeft toch alle mooie momenten vast weten te leggen. Hij heeft perfect geluisterd naar onze wensen. Uiteindelijk hebben we dan ook práchtige foto’s gekregen. We kunnen Teun aan ieder bruidspaar aanraden!” 

Eefje & Jorrit (2018)

“Teun heeft de geweldige dag die wij hebben beleefd vertaald in een prachtige rapportage. Het contact was zeer prettig en Teun mengde zich gemakkelijk tussen de gasten. Het resultaat is verbluffend mooi! Bij iedere foto kregen we een grote glimlach op ons gezicht. De foto’s zijn spontaan, professioneel en gedetailleerd. We zijn erg tevreden!” 

Carolien & Daan (2018)

 

“Het is absurd hoe enorm blij wij zijn geweest dat we hebben gekozen voor Teun voor onze bruiloft. Een hele fijne samenwerking, alles bleef super relaxed de hele dag, en het resultaat… iedereen is er jalours op! Kan hem niet hard genoeg aanraden!” 

Tim & Lynn (2018)

“Teun heeft onze dag perfect vastgelegd! Alle emoties en speciale momenten zijn zichtbaar. Hij verstaat zijn vak en is echt van toegevoegde waarde op zo’n mooie dag! De foto’s zijn niet standaard en hij krijgt alle gekke, mooie, ontroerende momenten er op!” 

Sharon & Martijn (2017)

“Teun is de fotograaf die je wilt hebben bij je bruiloft. Prettig in omgang, gezellig maar toch gefocust, aanwezig maar afwezig, heeft plezier in zijn werk en dat straalt hij uit. Al met al zeer professioneel! En het belangrijkste…prachtige foto’s!” 

Silvia & Vincent (2017)

 

“Teun heeft een fantastische rapportage gemaakt. Hij is vriendelijk, stelt je op je gemak en mengt zich makkelijk tussen de gasten. We hebben veel complimenten gekregen over hem en de foto’s. We zijn enorm blij met het resultaat!”  

Dennis & Dewi (2017)

“Wat voor ons de doorslag gaf, is dat Teun niets in scene zet, maar juist de momenten fotografeert zoals ze zijn: Spontaan. De foto’s hebben daardoor een puur karakter. Teun is er wel maar ook weer niet, precies zoals wij het fijn vinden. Hij bespreekt van tevoren wat de wensen zijn, is op tijd, heeft humor en is flexibel. Aanrader!”

Robert & Karin (2017)

Van de eerste e-mail tot de persoonlijke ontmoeting, de bruiloft zelf en de uiteindelijke foto’s, alles was geweldig! We vonden de gemakkelijke en flexibele manier waarop alles verliep erg prettig. Teun heeft prachtige en emotionele foto’s gemaakt die echt de sfeer van de dag hebben vastgelegd.

Dominik & Simone (2017)

 

“Hij mengt zich lekker tussen de gasten en valt niet op wanneer het niet nodig is. Gaat relaxed te werk en weet op onverwachte momenten een mooie foto te maken. Het contact is persoonlijk en vriendelijk, de service erna verloopt vlot en volgens goede afspraken.” 

Jim & Suus (2016)

“Teun was echt een ‘fly on the wall’ (positief bedoelt), iedereen was bij hem op zijn gemak. Onze gasten gaven aan dat hij zo relaxt was, gezellig en onder de indruk van de foto’s. Gewoon een leuke, nuchtere fotograaf met ongelofelijke kwaliteit.”

Yvonne & Frank (2016)

“100% pure foto’s die de positieve lading en emoties van het moment goed weergeven. Alle bijzondere momenten van de dag zijn op een zeer fijne manier vastgelegd door deze Teun. Hij is erg ontspannen en benaderbaar en we hebben ons totaal niet gestoord aan zijn aanwezigheid of manier van werken.”

Dennis & Sascha (2016)

 

“De impressie op zijn site geeft echt weer wat hij kan. Je merkt amper dat Teun aanwezig is, maar op de moment dat hij er moet zijn is hij er. De foto’s zijn echt super geworden en hadden we snel binnen.”

Rick & Wendy (2016)

“Hij heeft op bijzondere wijze – en door zelf bijna onzichtbaar te zijn – onze dag vastgelegd. Heeft oog voor speciale momentjes en naast de foto’s van de dag zie je ook de symbolische betekenissen terug. De foto’s van Teun zijn spontaan, gedetailleerd en geven een mooi beeld van hoe de bruiloft is gegaan.”

Samantha & Jorrit (2016)

“Teun heeft de dag met zijn foto’s fantastisch weergegeven. Wij vonden het heel fijn dat hij juist die momenten heeft vastgelegd waarbij we niet door hadden dat hij er was. Daarnaast is hij een fijne persoonlijkheid om de hele dag om je heen te hebben. Wij zouden Teun zeker aan ieder bruidspaar kunnen aanraden!”

Jonna & Eelco (2016)