Familie Fotografie

Naast bruiloften maak ik ook graag foto’s van je gezin of familie. Mijn fotoshoots duren ongeveer een uur en zijn altijd op een mooie plek in de natuur, want ik heb geen fotostudio. Gelukkig is er overal wel een stukje bos, duin of strand te vinden en ik maak daar dan ook graag gebruik van voor een fotoshoot.

Loveshoot of Zwangerschap

Lijkt het je leuk om een loveshoot te doen met alleen je partner of van je zwangerschap? Dat kan natuurlijk ook. Mijn manier van werken is letterlijk dat we een wandelingetje gaan maken en hier en daar even stoppen om foto’s te maken. Lekker ontspannen, geen stress en zo sta je het leukst op de foto.

Spontane Foto’s

Mijn stijl van fotograferen is spontaan en vrolijk. Ook bij een familie fotoshoot probeer ik deze stijl zoveel mogelijk toe te passen. Bij familie fotografie hoort een klein beetje poseren, maar ik vind de spontaniteit in mijn foto’s essentieel. Ik doe dit door lekker ontspannen bezig te zijn, een praatje te maken, en jullie vooral jezelf te laten zijn. Want dan sta je het leukst op de foto! Ik vind het ook leuk om de spontane “tussendoor” momentjes vast te leggen.

Werkwijze Fotoshoot

Bij een fotoshoot van je familie, gezin of zwangerschap spreken we af op een mooie en goed bereikbare plek. Een fotoshoot duurt ongeveer een uur en binnen die tijd kunnen we foto’s in verschillende samenstellingen maken. Na de fotoshoot stuur ik dezelfde dag al even een klein voorproefje door. Uit alle foto’s die ik neem kies ik zelf de beste 20 en stuur deze nabewerkt en wel naar je door in hoge resolutie. Deze foto’s kun je dan zelf af laten drukken.