Day In The Life Fotografie

Day in the life fotografie is een modern alternatief voor gezinsfoto’s. Echte spontane foto’s zonder poseren! Sinds ik zelf papa ben geworden heb ik vaak zo’n moment dat ik naar m’n kleine kijk en heel cliché denk: ‘Wat gaat het toch snel!”. Je bent zo weer vergeten wat ze deden als jullie samen aan tafel aten, hun kleine eigenaardigheiden bij een middagslaapje of hoe ze genoten van samen stoeien.

Uniek Gezinsdocument

Het is soms lastig om even te pauzeren en bij dat soort momenten stil te staan. Ze groeien zo snel op en vaak blijft het alleen even bij een snelle foto met je smartphone. Speciaal voor díe papa’s en mama’s die dit ook herkennen kun je bij mij een “Day in the life” fotoshoot boeken: Jullie dagelijkse leven als gezin vastgelegd in een uniek gezinsdocument, zodat je die waardevolle momenten niet hoeft te vergeten.

Dagelijkse momentjes

Ik vind het heerlijk om de dagelijkse momentjes vast te leggen waarbij je later denkt “Weet je nog dat we vroeger vaak dit of dat samen deden?” of “Oh ja! Dat is precies hoe ze dat toen deed!”. Juist van díe momenten zijn vaak geen foto’s. Een paar voorbeelden: samen ontbijten (inclusief knoeipartijen!), naar de speeltuin, boekje lezen of het bedritueeltje. Allemaal “gewone” dingen, maar ontzettend waardevol om foto’s van te hebben. Wil je als afsluiter van zo’n Day In The Life fotoshoot ook nog een mooie geposeerde gezinsfoto met z’n allen? Dat doe ik natuurlijk graag.

Werkwijze Day In The Life

Ik volg jullie als gezin tijdens een deel van een normale dag en leg alles vast. Ik stuur niets aan, grijp nergens in en maak zo een journalistiek gezinsdocument. Spontane foto’s van momenten uit jullie leven als gezinnetje op z’n puurst!  Na de fotosessie maak ik uit alle genomen foto’s een selectie van ongeveer 50-75 foto’s. Binnen een paar dagen stuur ik al even een voorproefje door. De volledige reportage heb ik binnen twee weken klaar en lever ik digitaal af. Mijn thuisregio is Alkmaar / Haarlem, maar ga soms ook wel wat verder weg voor een Day In The Life fotoshoot.