Bruiloft Paviljoen Puur

Paviljoen Puur in Diemen heb ik inmiddels op verschillende manieren mee mogen maken tijdens een bruiloft: Een stukje voorbereiding in de fortwachterswoning of juist boven in het Paviljoen, trouwen buiten tussen de bomen of een ceremonie in de tent naast het Paviljoen, een gezellige BBQ op de binnenplaats op een zwoele zomeravond of juist een intiem diner binnen tijdens een bruiloft op een koude herfstdag, én natuurlijk het feest in het paviljoen zelf. De groene omgeving er omheen leent zich ook prima voor een fotoshoot en groepsfoto’s. Op alle manieren vind ik Paviljoen Puur een fantastische en gastvrije locatie waar je voor je trouwdag veel kanten mee op kan en ik kom er dan ook graag. Hieronder het soort foto’s dat ik graag maak als ik je bruiloft fotografeer bij Paviljoen Puur in Diemen.