Bruiloft Paviljoen Twiske

Yvonne & Thomas hadden me eigenlijk niet als eerste geboekt voor hun bruiloft bij Paviljoen Twiske in Oostzaan – Die eer was namelijk Yvonne’s zus voorbehouden. Na een enthousiast gesprekje had ze me aangeraden aan Yvonne en zo mocht ik de bruiloft van beide zussen vastleggen. Thomas & Yvonne hielden het bewust intiem en klein bij Paviljoen Twiske, vlakbij hun woonplaats Amsterdam. Zoals ik graag altijd doe, heb ik eerst een stukje voorbereiding bij Yvonne thuis vastgelegd, en daar was Amber al aan de gang. Dezelfde visagiste als van de week ervoor op een andere bruiloft – het is soms een klein wereldje! Rond de middag vertrok iedereen naar Paviljoen Twiske in Oostzaan. Na een korte fotosessie verscholen Yvonne & Thomas zich in het drankhok (tsja, je moet wat) terwijl de gasten een plekje zochten voor de ceremonie. Na de ceremonie werd er lekker geborreld, de familie had enkele goede speeches voorbereid en aan het eind van de middag was er nog even tijd voor enkele groepsfoto’s en het boeket gooien. Mijn dag zat er toen op, maar het bruidspaar en hun gasten gingen nog even lekker verder genieten van een diner bij paviljoen Twiske.