Bruiloft Kasteel de Haar

Eindelijk mocht ik eens een Chinese bruiloft vastleggen! Of eigenlijk een bruiloft met Chinese invloeden, want de dag van Andruin & Michelle op Kasteel de Haar in Utrecht was een fijne mix van kleurrijke Chinese invloeden en “gewoon” trouwen. Andruin kwam Michelle ophalen bij haar ouderlijk huis – maar hij moest er wél wat voor doen om binnengelaten te worden. Van de vriendinnen van Michelle kreeg hij een paar grappige opdrachten. Eenmaal binnen was het tijd voor een Chinese theeceremonie, samen met de familie.

Daarna werd de dag vervolgd bij Kasteel de Haar. En omdat de dag wat regenachtig was begonnen, waren er bij Kasteel de Haar nog maar weinig bezoekers. We hadden we de kasteeltuinen helemaal voor ons zelf! Eerst zijn we foto’s gaan maken in kleurrijke Chinese kledij. Vlak voor de ceremonie kleedde het bruidspaar zich om in pak & trouwjurk. Na prachtige woorden van vrienden en familie tijdens de ceremonie, was er even ruimte voor groepsfoto’s. Daarna was het tijd voor de tweede foto-sessie, maar nu in pak en trouwjurk. Inmiddels scheen het zonnetje en hebben we genoten van foto’s maken in het zonnetje, samen met m’n second shooter en videograaf.

Andruin & Michelle over de foto’s: “In onze zoektocht naar een bruidsfotograaf voor onze bruiloft op Kasteel de Haar viel ons oog al vrij snel op Teun van BestDayEver Fotografie. De foto’s op zijn website waarin hij de vele spontane momenten van een bruiloft op een mooie manier vastlegde sprak ons erg aan. De vreugde en sfeer straalden van de foto’s af en nam ons mee in het geluk van het bruidspaar. Zulke foto’s willen we ook, dachten we, maar een goede klik met de fotograaf vinden we net zo belangrijk. Het blijft spannend om een bruidsfotograaf te kiezen, maar na een leuke kennismaking wisten we het zeker, Teun wordt onze bruidsfotograaf!”

“Hij is gepassioneerd in zijn vak om de mooiste momenten in een bruiloft vast te leggen, is open en duidelijk in zijn communicatie en vriendelijk in omgang waarbij we ons snel op ons gemak voelden bij hem. Daarnaast werkt hij nauw samen met andere collega’s in het vak om meerwaarde te creëren voor het bruidspaar en elkaar. Deze collegialiteit vonden we ook erg mooi. Voor en na onze bruiloft hield Teun ons goed op de hoogte en reageert hij ook snel bij vragen vanuit onze kant. Op de bruiloft mengde Teun zich makkelijk met onze gasten om de vele bijzondere momenten vast te leggen die hij zag. Het eerste voorproefje van de foto’s kregen we al heel snel en binnen een maand ook de foto’s van de gehele dag. Pas toen zagen we hoeveel mooie foto’s Teun had gemaakt met ook vele leuke momenten van onze gasten waar we zelf niet bij waren geweest. Hierbij willen je nogmaals bedanken Teun voor je vriendelijkheid, je professionaliteit en hoe je bent als persoon: warm, spontaan en liefdevol. We zijn heel blij dat je onze bruidsfotograaf bent geweest. Dankzij jou is onze BestDayEver voor altijd vastgelegd in de vele prachtige foto’s die je voor ons hebt gemaakt! We wensen je het allerbeste toe. Veel liefs, Michelle & Andruin.”