Bruidsfotograaf Utrecht

Zoek je een goede bruidsfotograaf voor je bruiloft in Utrecht? Je bruiloft wordt vast en zeker één van de mooiste dagen van je leven. Ik ben er als trouwfotograaf voor om je trouwdag perfect vast te leggen in een toffe reportage. Mijn stijl is vrolijk, spontaan, uitbundig en kleurrijk: je bruiloft vastgelegd precies zoals het is. Ik werk met één enkel pakket vanaf 6 uur fotografie en lever bij elke bruiloft een stijlvol trouwalbum met highlights. Ik maak foto’s waar je blij van wordt!

Professionele Fotograaf

Bekijk mijn portfolio met highlights of check hieronder recente trouwreportages uit Utrecht & omgeving. Zo kun je goed zien wat voor foto’s je kunt verwachten met mij als je bruidsfotograaf. Trouwfotografie fotografie is al jaren zowel mijn specialiteit als mijn passie en ik ben full-time professioneel fotograaf. Ik kom elk jaar wel een paar keer in Utrecht voor een bruiloft, maar ik fotografeer natuurlijk ook graag bruiloften op andere plekken.

Wat leuk!

Ik wil meer foto's zien!

Bekijk Portfolio

Werkwijze Bruidsfotografie Utrecht

Spreken mijn foto’s aan en denk je dat ik de juiste trouwfotograaf voor op je bruiloft in Utrecht ben? Dan wil ik jullie graag een keer ontmoeten! Voor ik een bruiloft definitief aanneem, vind ik het belangrijk dat we elkaar in persoon gezien hebben. Jullie zijn daarvoor van harte welkom bij mij thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er beide kanten een klik en willen jullie me boeken als fotograaf van jullie bruiloft? Dan ondertekenen we een overeenkomst en zet ik jullie trouwdatum vast in mijn agenda.

Trouwen in de regio Utrecht

In Utrecht en omgeving zijnt een aantal toffe plekken om te trouwen zoals de FabriqueParel van Zuilen, Mereveld, Slot Zuylen en Feel good TentEvent. Ik fotografeer elk jaar wel een paar keer een bruiloft in Utrecht of in de buurt, maar vind het ook leuk om een bruiloft op een nieuwe plek te fotograferen. Het is sowieso een feestje om als bruidsfotograaf steeds op super-leuke plekken te mogen komen! Klik hieronder op één van mijn recente bruiloften uit de regio Utrecht om er meer foto’s van te zien.

Recente Bruiloften uit Utrecht & Omgeving

Lieve woorden van bruidsparen uit de buurt van Utrecht

“Wauw, wauw, wauw! Dat is het enige wat we zeiden bij de foto’s die we van Teun kregen. We wilde spontane foto’s die onze bruiloft in Utrecht perfect vast zouden leggen en dat is helemaal gelukt. Onze dag bestond vooral uit een groot feest in de avond en we wilde foto’s die hierbij pastte: Nou die hebben we!!” 

 “Al bij de eerste kennismaking hadden we alle vertrouwen dat Teun precies begreep wat wij voor ogen hadden. We hadden een fantastische trouwdag bij het Feelgood Tent Event in Laage Vuursche en hij heeft dit weten te vangen in prachtige foto’s. Teun is een ontzettend sympathieke en is goed in wat hij doet: onopvallend prettig aanwezig zijn en supermooie foto’s maken!”

 “Hij is gepassioneerd in zijn vak om de mooiste momenten in een bruiloft vast te leggen. Hij is duidelijk in zijn communicatie en vriendelijk in de omgang, zodat we ons snel op ons gemak voelden. Teun heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft op Kasteel de Haar in Utrecht, met ook vele leuke momenten van onze gasten waar we zelf niet bij waren geweest.