Bruidsfotograaf Purmerend

Zoek je een goede bruidsfotograaf in de buurt van Purmerend & Middenbeemster? Je bruiloft wordt gegarandeerd één van de mooiste dagen van je leven. Ik ben er als trouwfotograaf voor om je trouwdag perfect vast te leggen in een toffe reportage. Mijn stijl is vrolijk, uitbundig en kleurrijk: Ik leg je bruiloft vast precies zoals het is. Ik werk met één enkel pakket vanaf 6 uur fotografie en lever bij elke bruiloft een stijlvol trouwalbum met highlights. Ik maak foto’s waar je blij van wordt!

Professionele Fotograaf

Bekijk mijn portfolio met highlights of check hieronder recente trouwreportages uit Purmerend & omgeving. Zo kun je goed zien wat voor foto’s je kunt verwachten met mij als je bruidsfotograaf. Trouwfotografie is al jaren zowel mijn specialiteit als mijn passie en ik ben full-time fotograaf. Purmerend & Middenbeemster zijn vlak bij mij in de buurt en ik kom er regelmatig voor een bruiloft, maar ik fotografeer natuurlijk ook graag bruiloften op andere plekken.

Wat leuk!

Ik wil meer foto's zien!

Bekijk Portfolio

Werkwijze Bruidsfotografie Purmerend

Spreken mijn foto’s aan en denk je dat ik de juiste trouwfotograaf ben voor op je bruiloft in Purmerend? Dan wil ik jullie graag een keer ontmoeten! Voor ik een bruiloft definitief aanneem, vind ik het belangrijk dat we elkaar in persoon gezien hebben. Jullie zijn daarvoor welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis. Is er van beide kanten een klik en willen jullie me boeken als fotograaf van jullie bruiloft? Dan ondertekenen we een overeenkomst en zet ik jullie trouwdatum vast in mijn agenda.

Trouwen in de regio Purmerend

Purmerend & Middenbeemster hebben enkele leuke plekken om te trouwen en bij Villa Clementine, Fort Resort Beemster en Boerderij Leeuwendaal kom ik regelmatig. Maar ik vind het ook leuk om een bruiloft op een nieuwe plek te fotograferen. Het is sowieso een feestje om als bruidsfotograaf steeds op super-leuke plekken te mogen komen! Klik hieronder op één van mijn recente bruiloften uit de regio Purmerend om er meer foto’s van te zien.

Recente Bruiloften uit Purmerend & Omgeving

Lieve woorden van bruidsparen uit de buurt van Purmerend

“De foto’s die Teun op onze bruiloft heeft gemaakt zijn prachtig en we zijn zeer tevreden! We kregen al snel een voorproefje met foto’s en binnen 4 weken de rest. Teun is heel erg aardig en stelt je op je gemak. Zo was de fotoshoot een feestje op zich. Ook is hij als persoon prettig om erbij te hebben. Maakt makkelijk een praatje, je hebt niet echt door dat hij foto’s aan het maken is. We kregen ook veel leuke reacties van gasten die onze fotograaf zo goed vonden. Al met al dik 5 sterren waard!

“Wij hebben voor Teun gekozen als fotograaf voor onze bruiloft in Middenbeemsterr. Bij het eerste gesprek klikte het meteen. Wij wilden graag een fotograaf die vooral de sfeer en spontane momenten goed vastlegt en dat kan hij als de beste! We hebben een prachtige serie foto’s van alle denkbare momenten van de dag. De gasten waren erg te spreken over Teun en vonden hem een hele prettige en relaxte fotograaf. Goed voorbereid, hij weet precies wat hij doet, we zijn heel erg blij met onze keuze.”

“De impressie op zijn site geeft echt weer wat hij kan. Je merkt amper dat Teun aanwezig is, maar op de moment dat hij er moet zijn is hij er. De foto’s zijn echt super geworden en hadden we snel binnen.”