Bruidsfotograaf Haarlem

Zoek je een goede bruidsfotograaf in Haarlem? Je bruiloft wordt gegarandeerd één van de mooiste dagen van je leven. Ik ben er als bruidsfotograaf voor om je trouwdag in Haarlem perfect vast te leggen in een toffe reportage. Mijn stijl is vrolijk, ongedwongen en kleurrijk: Ik leg je bruiloft vast precies zoals het is. Ik werk met één enkel pakket vanaf 6 uur fotografie en lever bij elke bruiloft een stijlvol trouwalbum met highlights. Ik maak foto’s waar je blij van wordt!

Ervaren Fotograaf

Bekijk mijn portfolio met highlights of bekijk recente trouwreportages uit Haarlem & omgeving hieronder. Zo kun je goed zien wat voor foto’s je kunt verwachten met mij als je bruidsfotograaf. Trouwfotografie is al jaren zowel mijn specialiteit als mijn passie, en ik ben full-time professioneel fotograaf. Ik kom regelmatig in Haarlem voor een bruiloft, maar ik ben natuurlijk ook beschikbaar voor trouwfotografie op andere plekken dan Haarlem.

Wat leuk!

Ik wil meer foto's zien!

Bekijk Portfolio

Werkwijze Trouwfotografie Haarlem

Spreken mijn foto’s aan en denk je dat ik de juiste trouwfotograaf voor op je bruiloft in Haarlem ben? Dan wil ik jullie graag een keer ontmoeten! Voor ik een bruiloft definitief aanneem, vind ik het belangrijk dat we elkaar in persoon gesproken hebben. Jullie zijn daarvoor van harte welkom bij mij thuis voor een kennismakingsgesprek en om te kijken of we een klik met elkaar hebben. Wanneer jullie besluiten me te boeken als fotograaf van jullie bruiloft, dan ondertekenen we een overeenkomst en zet ik jullie trouwdatum vast in mijn agenda.

Trouwen in Haarlem

Haarlem en de omliggende plaatsen hebben veel leuke plekken om te trouwen of een feest te geven, zoals de St. Bavo Kerk, Orangerie Elswout, de Lichtfabriek en het Teylers Museum, het stadhuis op de Grote Markt, en de strandpaviljoens in Zandvoort & Bloemendaal. Met veel locaties in de regio Haarlem ben ik al bekend, maar ik vind het altijd leuk om een bruiloft op een nieuwe plek te fotograferen. Klik hieronder op één van mijn recente bruiloften uit de regio Haarem om er meer foto’s van te zien.

Recente Bruiloften uit de Regio Haarlem

Lieve Woorden van Bruidsparen uit Haarlem & Omgeving

“Teun is enorm leuk en toch is hij de hele dag niet opvallend geweest. Voor onze bruiloft bij het Teylers Museum in Haarlem was dat echt ontspannen en dus perfect! Zijn stijl van fotograferen is lekker ongedwongen. Als je van tuttige, stijve ouderwetse foto’s houdt moet je NIET bij Teun zijn. Alles is precies gegaan zoals vooraf afgesproken en we zijn erg blij dat we bij Teun terecht zijn gekomen! Aanrader!”

“Wat voor ons de doorslag gaf, is dat Teun niets in scene zet, maar juist de momenten fotografeert zoals ze zijn: Spontaan. De foto’s hebben daardoor een puur karakter. Teun is er wel maar ook weer niet, precies zoals wij het fijn vonden op onze bruiloft. Hij bespreekt van tevoren wat de wensen zijn, is op tijd, heeft humor en is flexibel. ”

“Teun is ontzettend vriendelijk en de communicatie verliep heel  soepel. Op de dag van onze bruiloft in het stadhuis van Haarlem was hij heel enthousiast. Hij was onopvallend, maar heeft evengoed alle mooie momenten vast weten te leggen. Hij heeft perfect geluisterd naar onze wensen en we hebben dan ook prachtige foto’s gekregen.