Bruidsfotograaf Castricum

Zoek je een goede bruidsfotograaf in de regio Castricum? Je bruiloft wordt vast en zeker één van de mooiste dagen van je leven. Ik ben er als trouwfotograaf voor om je trouwdag perfect vast te leggen in een toffe reportage. Mijn stijl is vrolijk, spontaan, uitbundig en journalistiek: Ik leg je bruiloft vast precies zoals het is. Ik werk met één enkel pakket vanaf 6 uur fotografie en lever bij elke bruiloft een stijlvol trouwalbum. Ik maak foto’s waar je blij van wordt!

Enthousiaste Fotograaf

Bekijk mijn portfolio met highlights of check hieronder recente trouwreportages uit Castricum & omgeving. Zo kun je goed zien wat voor foto’s je kunt verwachten met mij als je bruidsfotograaf. Spontane fotografie is al jaren zowel mijn specialiteit als mijn passie en ik ben full-time fotograaf. Castricum is echt mijn thuisregio en ik kom er elk jaar meerdere keren voor een bruiloft, maar ik fotografeer natuurlijk ook graag bruiloften op andere plekken dan Castricum.

Wat leuk!

Ik wil meer foto's zien!

Bekijk Portfolio

Werkwijze Bruidsfotografie

Spreken mijn foto’s aan en denk je dat ik de juiste trouwfotograaf voor op je bruiloft ben? Dan wil ik jullie graag een keer ontmoeten! Voor ik een bruiloft aaneem, vind ik het belangrijk dat we elkaar in persoon gezien hebben. Jullie zijn daarvoor welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis. Is er beide kanten een klik en willen jullie me definitief als bruidsfotograaf boeken? Dan ondertekenen we een overeenkomst en zet ik jullie trouwdatum vast in mijn agenda.

Trouwen in Castricum

Castricum, Bakkum & Egmond hebben een paar fijne plekken om te trouwen in het bos & aan het strand. Bij het Ruiterhuys, Huize Koningsbosch, Club Zand, Zeezicht en Deining kom ik dan ook regelmatig. Maar ik vind het ook leuk om een bruiloft op een nieuwe plek te fotograferen. Het is sowieso een feestje om als bruidsfotograaf steeds op super-leuke plekken te mogen komen! Klik hieronder op één van recente bruiloften om er meer foto’s van te zien.

Recente Bruiloften uit Castricum & Omgeving

Lieve woorden van bruidsparen uit de buurt van Castricum

“We zijn erg tevreden over de foto’s die Teun heeft gemaakt tijdens ons huwelijk bij huize Koningsbosch in Castricum! Een fijn persoon om gedurende de dag erbij te hebben. Zoals hij zelf al in het eerste gesprek aangaf, mengde hij zich makkelijk tussen de gasten en was hij onopvallend met zijn camera’s aanwezig. Wij zullen Teun zeker aanbevelen.” 

“Teun krijgt van ons een 10! Teun is een superaardig persoon is die zich op onze trouwdag in Castricum onzichtbaar wist op te stellen. Teun is zeer professioneel en twist ultieme ongedwongen foto’s op de dag te maken. Wij zouden 100% zeker deze keuze nogmaals maken.

“Teun heeft de geweldige dag die wij hebben beleefd vertaald in een prachtige rapportage. Het contact was zeer prettig en Teun mengde zich gemakkelijk tussen de familie en gasten. Het resultaat is verbluffend mooi! Bij iedere foto die wij zagen kregen wij een grotere glimlach op ons gezicht. De foto’s zijn spontaan, professioneel en gedetailleerd. Wij zijn heel erg tevreden en blij!”