Bruidsfotograaf Leiden

Zoek je een goede bruidsfotograaf voor je bruiloft in de buurt van Leiden? Je bruiloft wordt vast en zeker één van de mooiste dagen van je leven. Ik ben er als trouwfotograaf voor om je trouwdag perfect vast te leggen in een toffe reportage. Mijn stijl is vrolijk, uitbundig en kleurrijk: Ik leg je bruiloft vast precies zoals het is. Ik werk met één enkel pakket vanaf 6 uur fotografie en lever bij elke bruiloft een stijlvol trouwalbum met highlights. Ik maak foto’s waar je blij van wordt!

Professionele Fotograaf

Bekijk mijn portfolio met highlights of check hieronder recente trouwreportages uit Leiden omgeving. Zo kun je goed zien wat voor foto’s je kunt verwachten met mij als je bruidsfotograaf voor je bruiloft in Leiden. Trouwfotografie is al jaren zowel mijn specialiteit als mijn passie en ik ben full-time fotograaf. Ik kom elk jaar wel een paar keer in Leiden voor een bruiloft, maar ik fotografeer natuurlijk ook graag bruiloften op andere plekken.

Wat leuk!

Ik wil meer foto's zien!

Bekijk Portfolio

Werkwijze Bruidsfotografie Leiden

Spreken mijn foto’s aan en denk je dat ik de juiste trouwfotograaf ben voor je bruiloft in Leiden? Dan wil ik jullie graag een keer ontmoeten! Voor ik een bruiloft definitief aanneem, vind ik het belangrijk dat we elkaar in persoon gezien hebben. Jullie zijn daarvoor van harte welkom voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. Hebben we een klik en willen jullie me boeken als fotograaf van jullie bruiloft? Dan ondertekenen we een overeenkomst en zet ik jullie trouwdatum vast in mijn agenda.

Trouwen in de regio Leiden

Leiden heeft een aantal leuke plekken om te trouwen zoals Brasserie de Poort, Brasserie Park, De Kaagsoceiteit en de Meelfabriek Zijlstroom. Ik kom jaarlijks wel enkele keren in Leiden voor een bruiloft, maar ik vind het ook leuk om een bruiloft op andere plekken te fotograferen. Het is sowieso een feestje om als bruidsfotograaf steeds op super-leuke plekken te mogen komen! Klik hieronder op één van mijn recente bruiloften uit de regio Leiden om er meer foto’s van te zien.

Recente Bruiloften uit Leiden & Omgeving

Lieve woorden van bruidsparen uit de buurt van Leiden

 

“Wij hadden het geluk dat Teun onze fotograaf kon zijn voor onze bruiloft in Leiderdorp. Naast dat hij zijn vak ontzettend goed verstaat is hij ook nog eens heel prettig in de omgang. Met de fotoshoot hebben we ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en zijn enthousiasme voor het resultaat werkt aanstekelijk! Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen iedereen aanraden voor Teun te kiezen! 

“Teun is ontzettend vriendelijk en de communicatie liep dan ook heel soepel en op de dag van onze bruiloft in Leiden was hij heel enthousiast. Hij was onopvallend, maar heeft toch alle mooie momenten vast weten te leggen. Hij heeft perfect geluisterd naar onze wensen voor de foto’s. Uiteindelijk hebben we dan ook prachtige foto’s gekregen. We kunnen hem aan ieder bruidspaar aanraden!”

“Teun is de fotograaf die je wilt hebben bij je bruiloft. Prettig in omgang, gezellig maar toch gefocust, aanwezig maar afwezig, heeft plezier in zijn werk en dat straalt hij uit. Al met al zeer professioneel! En het belangrijkste…prachtige foto’s!”